Je wilt vol energie en enthousiasme vooruit, maar het lukt niet om je doelen te bereiken, je loopt achter de feiten aan. Je voelt dat er disbalans is, maar je kunt er zelf de vinger niet op leggen. Je wilt gewoon eens even stilstaan bij je eigen ontwikkeling, je loopbaan of je privé situatie. Allemaal zaken die iedereen tegenkomt in het leven. Je kunt erin berusten of je kunt ervoor kiezen dat je het waard bent om ermee aan de slag te gaan. Zonder een goede coach is zelfreflectie lastig en vaak zonder resultaat.

Wendelien helpt je om de coachvraag helder te krijgen en inzicht te krijgen in achterliggende patronen en belemmeringen en uiteindelijk ook echt een gedragsverandering te realiseren. Van bewustwording naar ontwikkeling en dan ook daadwerkelijk doen; in actie komen.

Vertrouwd, gelijkwaardig, resultaatgericht en met respect voor ieders model van de wereld. Zo laat de manier van coaching van Wendelien zich het best omschrijven.

De coachopleiding die Wendelien gevolgd heeft is gebaseerd op de uitgangspunten van NLP (NeurolinguïstischProgrammeren).

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Amersfoort of Haaksbergen en voel of de klik er is.

 

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. De gecoachte leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de coachee. De definitie van coaching volgens Wikipedia.