Mijn analytische, gestructureerde aanpak in combinatie met mijn energie, maken dat ik gevraagd word als dagvoorzitter, discussieleider en facilitator voor diverse bijeenkomsten en vergaderingen. Zoek je een persoonlijke uitstraling, een ongedwongen sfeer, een betrokken publiek en een inspirerende persoonlijkheid. Gecombineerd met een professionele aanpak en strakke timing om jouw evenement tot een succes te maken?

Mijn manier van werken zorgt voor een ongedwongen sfeer, waardoor de andere sprekers en de inhoud van het event goed tot hun recht komen.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en voel of de klik er is.

 

Een facilitator (van Latijn facilitare – vergemakkelijken, vereenvoudigen) is een persoon die de (rand)voorwaarden schept en onderhoudt waaronder zowel collectieve als individuele helings- en veranderingsprocessen op gang kunnen komen.

Naast de benodigde intellectuele bagage en een ruime praktische ervaring in de omgang met mensen en groepsprocessen, vergt de rol van facilitator vooral een sterk ontwikkelde intuïtie en empathisch vermogen. (Wikipedia)