Je wilt dat het project met succes en op tijd wordt afgerond. Dat de klant vertrouwen heeft, het projectteam gemotiveerd en enthousiast is. En tenslotte wil je zelf de zekerheid hebben dat alles in goede handen is, zodat je kunt focussen op andere werkzaamheden. Zonder een goede projectmanager is het moeilijk om dit te realiseren. Wendelien combineert structuur met communicatie en coaching/leidinggeven. Open, eerlijk en realistisch. En uiteraard met resultaat.

Wendelien heeft veel ervaring met het managen van projecten van diverse aard en omvang en in verschillende branches. De projectmanagement methode die Wendelien toepast is niet te vangen onder één noemer. Het is een combinatie van theorie en ervaring die Wendelien door de jaren heen tot haar eigen methode heeft gevormd. Het uitgangspunt is open en eerlijke communicatie met alle betrokkenen, gebaseerd op een realistische en gestructureerde planning. De mensen (opdrachtgever, klant en medewerkers in het projectteam) zijn de spil waar alles om draait. Zij maken of breken het project.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en voel of de klik er is.

 

Projectmanagement is het beheersen van projecten. Het is de manier waarop projecten georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden. Projectmanagement is het werk van projectleiders en omvat doorgaans verscheidene deelprojecten met bijbehorende teams en teamleiders. De definitie van projectmanagement volgens Wikipedia.